Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 1812

Mateu Morey, vora els companys de CORREUS jubilats enguany a les Illes.El passat dissabte dia 24 de novembre, CORREUS va reunir als empleats de l'empresa postal de les illes que s'han jubilat al llarg d'enguany, per retre'ls un merescut homenatge al final de la seva vida laboral. Entre ells Mateu Morey, de Capdepera.

 

L'escenari escollit en aquesta ocasió per celebrar un dinar de germanor, dedicada als 31 empleats jubilats d'aquest any a les Illes Balears, ha estat el Palma Aquarium.

Diversos representants de CORREUS a Illes Balears van acudir a la celebració i van dirigir als assistents unes paraules d'agraïment per l'esforç i la dedicació demostrats al llarg de la seva dilatada trajectòria professional en l'empresa postal.

Cada un dels empleats jubilats rebre un rellotge d'obsequi per part de l'empresa com a record d'aquest dia i en reconeixement a la professionalitat amb què han prestat els seus serveis.

Per cert, en Mateu ja ha rebut tres rellotges com a regals de jubilació. Es veu que no hi ha massa creativitat en aquest sector....