Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 3009

És ben estrany que el redactor de les preguntes no plantejàs als enquestats les dues úniques que eren possibles:

-Amollar-hi una bomba

-Bombar (del verb que et bombin) als promotors de la piscina.

 

 

Mirau que ha sortit esguerrat aquest negoci i ningú ha demanat disculpes a la població i ningú se sent responsable del seu fracàs ni molt manco se’n fa responsable. Ara que, tampoc fa falta, ja que sembla que als electors no els preocupa la piscina i, més enllà  d’acudits i d’un  ja ho val! semblen donar per bona la tudadissa de doblers i la mala gestió de la no-obertura del recinte nonat.

La majoria proposa que l’Ajuntament l’exploti directament, a la piscina,  afegint aigua al banyat i profetitzant properes noves pujades d’imposts per a cobrir l’augmentat i corregit dèficit pressupostari que suposarial’invent.

Una cinquena part opta per vendre el mort en pública subhastam assumir pèrdues i dia de perdre no  és dia de guanyar.

Els fantasiosos, un poc més d’un 20% dels que s’entretenen a contestar l’enquesta, demanen un concurs d’idees i votar no se sap què.” Moltes idees i pocs doblers” és el títol de l’obra que volen representar.

A un de cada deu li semblaria bé traspassar el negoci a una empresa privada, sol perquè no costi més diners a les arques públiques.

Opcions minoritàries són les que la reconvertirien en un pavelló esportiu (5%) o ho deixarien córrer que ja està be com està (2%).

A totes les enquestes hi participen una quota de persones misterioses amb propostes desconegudes. Que parlin! Què significa “altres” per als tres que així contesten?. Segur que tenen la resposta infal·lible a què fer amb la no-piscina municipal.

I mentre, el silenci institucional per resposta. Hem de recordar que un partit polític que sempre té la regidoria d'esports com a "innegociable" ha promès, en dues eleccions consecutives, obrir la piscina abans que acabi l'any de cada legislatura.

A continuació, l'enquesta:



Què faríes amb la piscina municipal?
Obrir-la amb gestió directa
59 43.1%
Vendre-la en pública subhasta
30 21.9%
Convocar un concurs d'idees i votar
22 16.1%
Esperar a que alguna empresa vulgui gestionar-la a cost 0
13 9.5%
Tapar-la i fer-hi un espai esportiu cobert
7 5.1%
Continuar com ara: no utilitzar-la i pagar el manteniment
3 2.2%
Altres
3 2.2%

Nombre de votants :  137
Primer vot :  dijous, 18 d'octubre de 2012 17:16
Darrer vot :  dissabte, 3 de novembre de 2012 10:46