Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 2858
Quina penada!

Una jornada d'aquestes dóna molt de sí











Si començam pel principi ens trobam que devers el Centre Cap Vermell hi havia el mercadet de cada segon diumenge. Diran que ho havien anul·lat, però ningu va dir res als firaires que, a més del risc per la inestabilitat del temps, tengueren quatre rates i ben segur que no feren el jornal.

La directora general de Pesca és una mina! Talment el seu conseller (no s'apleguen que no s'assemblin). Resulta que arriba més de mitja hora tard. Evidentment, ningú no la va esperar. Algú li recordà que si hi hagués tren fins a Cala Rajada hagués pogut arribar d'hora.

Però el millor són les seves declaracions d'una rotunditat aclaparadora. No sabem on s'informa ni qui l'assessora, però dir (podeu escoltar al vídeo de Cap Vermell) que enguany no hi ha llampuga perquè cerquen aigües més fredes i més profundes... és no rascar bolla! La llampuga marxa del Mediterrani cap a aigues tropicals, més càlides, quan aquí comencen a refredar. Llavors es despatxa dient que la Mostra de la Llampuga durarà mentre les butxaques de la gent vulguin. Per això, senyora, no importava que haguès vengut!. No es pot concentrar més saviesa en tan poques paraules. I per acabar afirma que la Conselleria ajuda la Mostra de la Llampuga amb una petita quantitat. La pregunta següent, continuant la lògica més estricta és: de quina quantitat es tracta.? ... Carusses, rialles fredes i forçades...., idò no ho va voler dir! N'hi ha que deien que no ho sabia, que encara no ho tenen decidit, d'altres que està  allà de florero. Pensau el que volgueu. A nosaltres ens va assaciar, no estam acostumats a polítics tan eloqüents. 



I pel que hem sabut en sortir de la Mostra ens va posar de volta i mitja per haver-li fet aquesta pregunta. En aquests moments és quan no pots escriure el que penses. Però, certament concidim amb tu, atent lector/a.

Les paraules del president de la Confraria són molt eloqüents. No es pot estar cada any amb aquesta penada dient si es fa o no es fa fins a darrera hora. Perquè aquesta indefinició fa que la gent miri cap a altres costats. Fa temps que deim el mateix: els hotelers s'han d'implicar encara més. Tenen un cap de setmana que oferten i si no omplen s'hi fan a prop.



Catalina Soler, consellera de Medi Ambient del Consell venia en reperesentació d'algú, però no aportava cap quantitat. Donat l'enrenou de la importació del fems que vol dur a terme, algú li va recodar, devers la paradeta dels pescadors, quan no va voler tastar la paella, que era comestible , no combustible...

Per cert, lo de tallar la cinteta per la premsa, ja no cola. S'ha de dir que està molt bé haver llevat el "corralito". Ara es fa "l'apartadito", un a part per les autoritats i gent VIP. No seria millor inaugurar la Mostra a les 12? Quan entra tota la gent?



Per cert, no sabem quina mena de VIP és na Laura Abril, però s'apunta a totes. Algú ens podria dir en qualitat de què? La passada legislatura l'anomenaven la regidora 18. I ara, com l'anomenen?

Un 10! hem de posar a Felipe Dengra. Ens va fer tota l'explicació de la seva suculenta recepta en català. I ho va fer beníssim! Repassau el vídeo, és el primer!



També cridà l'atenció com la regidora de Cultura, Carme Corraliza. Agafà micro de Cap Vermell i entrevistà turistes alemanys. De part de la redacció, gràcies!



En una primera valoració, ens han dit que es varen vendre devers 3.100 entrades. I que els guanys aniran justets, justets... El matí hi hagué bon ambient. L'horabaixa va ser fluixet. I és que per tornar a entrar s'havia de tornar a pagar els 4 euros d'entrada. Era molts els que deien que si l'entrada hagués valgut per tot lo dia, molta gent del poble hagués repetit. Així que l'any que vé, un segell tipus discoteca.

Ports també ha volgut tallada i ha volgut cobrar per cada paradeta muntada. Ara veurem qui paga aquest concepte: l'empresa organitzadora o l'Ajuntament que demanà el permís. Llavors alguns fan discursos de que en temps de crisi tots hem de remar en la mateixa direcció. Idò ja els teniu! El dia que haguin de mester alguna cosa, se'ls hi hauria de recordar.