Imprimeix
Categoria: Venda i canvi
Vist: 2729
    
 El Centre Comarcal d'estudis organitza aquest curs de governanta per a l'obtenció del certificat de professionalitat amb la col.laboració de l'Associació Hotelera.


DARRERS DIES D'INSCRIPCIÓ




L’estreta col·laboració entre el Centre Comarcal d’Estudis de Cala Rajada i l’Associació Hotelera Cales de Capdepera dona els seus fruits.  A finals del 2009 es va signar un conveni de col·laboració entre el Centre Comarcal d’Estudis, centre homologat per la Conselleria de Treball i Formació, i  el grup Serrano Hotels,  per la qual cosa la Conselleria de Treball i Formació concedia l’acreditació de diverses especialitats formatives de formació professional per a l’ocupació, on es podrà realitzar formació per a l’obtenció de certificats de professionalitat.  

El primer curs d’hoteleria d’aquestes característiques que es realitzarà al nostre poble és el de Governanta, actualment, anomenat Gestió de pisos i neteja en allotjaments del qual s’impartiran uns primers mòduls formatius. Les pràctiques d’aquest curs es realitzaran a establiments de l’associació hotelera del nostre municipi. Aquesta primera part constarà de dos mòduls que sumaran 280 hores, i està cofinançat pel Govern Balear i el Fons Social Europeu.
 

En centre comarcal d'estudis disposa d'una ampla oferta de formació gratuïta.
Per a més informació: telèfon  971563447 o vsitau la notícia següent:
http://www.capvermell.org/index.php?option=com_content&task=view&id=5346&Itemid=27




Centre Comarcal d’Estudis
Carrer de l’agulla, 45
Cala Rajada 07590