Imprimeix
Categoria: Humor
Vist: 2415

Per si l'amenaça de la prohibició del parlament català fos poca, sobre els bous planeja una altre perill que pot dur-los a l'extinció definitiva

 Aquest dies hem pogut llegir i escoltar  mil i una cròniques, opinió, comentari, tertúlia,,, sobre la decisió del parlament català de prohibir les corregudes de  bous a Catalunya. Res podem afegir que no s'hagi dit. Un dels arguments a favor d'aquests espectacles és que la seva prohibició provocaria la desaparició del bou de lídia com a raça.
Si a aquest perill hi afegim la crisi que pateix el brau com a símbol, com a imatge, la situació pot esdevenir crítica. El bou podria desaparèixer de l'imaginari popular.



Arran del decisiu paper del pop Paul en la victòria de la selecció espanyola de fútbol (el fet més importatnt de la història d'Espanya,  des del descobriment d'Amèrica), hi ha qui proposa que els grans panells de braus siguin substituiïts per pops. Ja ens direu si no hi ha una autèntica conspiració contra aquest animal, contra aquest simbol.  


A Cala Rajada, durant la celebració del campionat del mòn, en vérem les primeres mostres de la substitució.