Imprimeix
Categoria: Humor
Vist: 3591


Participa als passatemps de l’ACPG!
Si arribes i resols la connexió final del passatemps, t’hauràs de registrar (nom, e-mail i telèfon) i entraràs en el sorteig d’un vol d’anada i tornada a una destinació d’Spanair.


Aquest mes de juny la destinació serà Istanbul. El premi és un vol d’anada i tornada per a dues persones en classe turista. A més, entraràs en el sorteig de dos vols més d’anada i tornada a la destinació d’Spanair que escullis.

El premi serà vàlid fins el dia 16/12/2010 i estar subjecte a la disponibilitat de dates. Queden excloses les dates de temporada alta, festes i ponts. El premi és només vàlid per als vols operats per Spanair, en classe de reserva “Q” i el bitllet electrònic no és transferible.

COM FUNCIONA?

Atreveix-te a resoldre els passatemps de l’ACPG!

A partir d’una pregunta amb dos conceptes sense relació aparent hauràs d’anar trobant les diferents connexions per arribar a resoldre la connexió final.

Comença a resoldre els passatemps a partir de la primera connexió on has de trobar una paraula segons el nombre de lletres que se t’indica. La primera connexió et portarà a la segona i així successivament fins a la sisena connexió.

Un cop hagis resolt les sis pistes, les hagis validat i siguin correctes, arribaràs a la connexió final que et permetrà resoldre l’enigme.
Clica damunt l'icona i comença a jugar.




Sort!