Imprimeix
Categoria: Humor
Vist: 1197
Humor d'hemeroteca o..."No s'apleguen que no s'asemblin". 
foto 2011

Ara que el mundial de futbol ha acabat i comencen a sortir les mangarrufes de com s'adjudicà el campionat. Ara que s'ha empresonat una vicepresidenta del Parlament Europeu per corrupció relacionada amb Qatar...i ara que sabem que l'Eurodiputat José Ramón Bauzá forma part d'un lobby de pressió Catarí al Parlament on elogiava els progressos i les excel·lències democràtiques d'aquest país... vos demanam:

Sabeu on podria haver començar tot? És a dir, la relació catarí d'en JR?  A Canyamel!

Si cercau a l'hemeroteca capvermellenca veureu com ja qualificàvem de vergonya i "foto de l'any 2011" aquesta imatge:


Llavors ja un lector s'adreçava al batle : 

Carta oberta al Batle de Capdepera

Així com ens fèiem ressò de diversos articles i comentaris com aquests:

Espigolant la premsa / Existeix el xeic de Canyamel?

Un altre comentari saborós de Matías Vallés a DM

"La credulidad del Govern de Bauzá con los jeques sospechosos ya le ha costado un primer batacazo en Canyamel"

Cuántos jeques engañarán a Bauzá; por Matías Vallés

T
ambé demanàrem sense resposta :

Fou el batle de Capdepera qui demanà al Govern Balear la declaració d'interès autonòmic?

O publicàrem aquestes fotos de la reunió a Fitur 2013 per parlar de Canyamel...



Com ja va anunciar i endevinar, com a sibil·la predictora, Margalida Ramis del GOB, el Grup Hyatt especulava a Canyamel i que no duraria gaire. Bingo!

També publicàrem les investigacions de Joan Sitges al diari ARA BALEARS: "El projecte de l’hotel Park Hyatt Mallorca va obtenir el 2012 la declaració d’interès autonòmic del Govern Bauzá. La declaració va reduir la paperassa burocràtica i cap a finals de l’any passat l’Ajuntament va concedir la llicència d’obres “d’acord amb la vergonyosa normativa urbanística, que cap consistori no ha canviat”, apunta el batle. Tot i això, ha estat el PSM local el que s’ha mostrat més crític amb el projecte hoteler. “Ho hem intentat tot, però ara ens sentim indefensos perquè no tenim capacitat per aturar-ho”, reconeix el regidor gabellí de la formació, Pere Fuster."



I a tot això ens adonam que l'arquitecte de l'obra era Jaime Martínez, el llavors director general de Turisme, que més tard fou conseller de turisme i que és l'autor del projecte l'adequació de l'escorxador municipal en biblioteca i futur candidat del PP a la batlia de Palma. 

El juliol de 2016 s'inaugurà el complex i la crònica diu: "El batle de Capdepera, Rafel Fernández, ha manifestat que en aquest acte d'inauguració hi havia destacades absències, i ha reiterat que el projecte ara inaugurat és una mostra més de la decidida aposta per la qualitat que distingeix actualment el municipi".
Aquest és l'article:

Inaugurat l'Hotel Park Hyatt Mallorca del "Grupo Cap Vermell"


Tornem al titular: No s'apleguen que no s'assemblin.