Imprimeix
Categoria: Excursions
Vist: 2365
Sortida a la finca pública de Son Real, organitzada per l'oficina d'informació turística








  Les Oficines d’informació turística de Capdepera, organitzen  setmanalment vàries excursions pel municipi dirigides als turistes que ens visiten. Evidentment són obertes a la gent del municipi que s’hi vulgui afegir.

Image

  Divendres dia 13 de març 2009, organitzaren una sortida fora del nostre municipi, concretament a la finca pública de Son Real a Santa Margalida. 

Image

Image

  Aquesta zona i els seus voltants són la zona de Mallorca amb major densitat de restes arqueològiques, que abarquen tots els moments de la prehistòria mallorquina. Bona part d¹aquestes restes són de considerable importància, tant pel seu estat de conservació com per la seva singularitat: algunes són úniques en tota la Mediterrània occidental. A més s’han d’afegir els valors naturals i etnològics de la zona.

Image

Image

   Aquesta finca de 395 Ha. es va comprar amb el doblers de la polèmica “ecotaxa”.
  Algunes amigues de “Cranques Reumàtiques” s’afegiren al grup de  45 excursionistes, ja hem comentat que la seva gran majoria eren estrangers, que partírem amb autobús des de Cala Rajada.
  Entre d’altres punts d’interès visitaren les cases de Son Real amb el seu centre d’interpretació (construïdes el segle passat i que han sofert nombroses modificacions), les dunes i el torrent de Son Bauló i la necròpoli de Son Real. 

Image

Image

   ”Varem tenir un dia esplèndid i ens ho passarem d’allò més bé”... Aquesta frase resumeix el que va ser aquesta excursió.


Image

   Així com ens havien promès (pels lectors de Cap Vermell i pels qui, per qüestions laborals, no pogueren anar), ens han remés unes fotografies de  la jornada


Image
 A la fotografia, les excursionistes gabellines, unes del grup que anàren