Imprimeix
Categoria: Excursions
Vist: 451
Gran participació a la segona edició de la Caminada de l'Esperança


 

Enguany s’ha tornat a realitzar la caminada popular organitzada pel Club Myotragus de Capdepera, en el marc de les festes de l’Esperança i el programa de l’Alei Alei. Estam d'enhorabona per la gran participació de caminaires que han gaudit d’una bona eixida pels voltants de Capdepera. 
 

A les 10 en punt, de dia 17 de desembre, estàvem convocats. La part més nombrosa del grup sortí del Portalet del Castell de Capdepera, baixant cap a la plaça Vella i Es Sitjar. A la plaça de la Constitució ens juntàrem amb la resta que venia des de la plaça de l’Orient. 

Tots plegats sortirem de Capdepera pel carrer Dones de la Llata, cap a la rodona de Son Febrer  i agafaren el camí de s’Heretat. Poc abans d’arribar a les cases ens sortiren del camí asfaltat per agafar un caminoi que puja de forma constant enmig d’un preciós alzonar.
 



Sota una gran alzina, pot ser sigui la més gran del municipi (seria una bona candidata a arbre singular), ens férem una fotografia de grup.


 

A partir d’aquí el grup s’estirà i xino-xano arribàrem a la part alta de la muntanya, al coll per on passa el camí que ve des de sa Font de sa Cala (que surt de na Taconera) en direcció al radiofar.
 



Des d’aquí la tirallonga seguí el tirany senyalitzat, amb les suaus pujades i baixades de la carena. 







Algunes vistes sobre la costa del Llevant del municipi, amb Cala Rajada inclosa, són espectaculars.

A l’arribada de l’inici de la carretera que puja al radiofar un grup pujà al mirador de les antenes (des d’on se pot admirar una de les millores vistes del poble de Capdepera i de bona part del municipi)  




 
La major part baixàrem directament pel camí asfaltat fins el carrer des Clapers i la plaça de l’Orient.



Fer-se una fotografia amb aquest paisatge de fons és gairebé una obligació.



A la plaça de l’Orient vam gaudir de la presentació dels Gegants de Capdepera i del Mercat Nadalenc.

 

Des del club Myotragus i els organitzadors de l’Alei Alei volen donar les gràcies a tots i totes les participants; especialment a Marcelo i el grup de Sol Naixent en Marxa i els camiaires de fora poble que ens han acompanyat. Us esperem l’any vinent per una nova ruta.