Imprimeix
Categoria: Excursions
Vist: 759


Dijous, 23 de març, se va projectar a la biblioteca de Capdepera el documental de curta durada “ 28 dies: un viatge pel cicle menstrual” dirigida per Marta Cortès.

El curt-metratge de 17 minuts, és un documental sobre els diferents estats emocionals que s’expressa a través de les diferents fases del cicle menstrual. El documental neix d’un viatge per Llatinoamèrica. Durant els vint-i-quatre dies que dura el viatge, Aida (la protagonista) i Marta (coprotagonista i directora) van viure un cicle menstrual amb les seves quatre fases i els seus canvis emocionals. També fan referència a la concepció cíclica i canviant de la vida.

Després de la visualització del documental va haver un comentari de la pel·lícula de la mà de la seva productora, que serví d’introducció a la intervenció de Maria Guijarro, sexòloga i educadora menstrual. Després de comentar alguns aspectes al voltant de la menstruació que se visualitzen al documental, va haver un diàleg entre els assistents comentant experiències personals…