Imprimeix
Categoria: Excursions
Vist: 2761
Ruta costanera pel municipi i explicació tècnica de la marxa nòrdica

Belles imatges en una ruta que va de Cala Gat a Cala Agulla. Part de l'equip gabellí de marxa nòrdica MYOTRAGUS, que tants d'èxits ha congriat aquests darrers anys, ha fet d'amfitrió a la secció de rutes vora la mar del programa GENT DE LA MAR. 

A la gravació hi participaren cinc marxaires del club: en Suso Rexach, Cati Ferriol, Àngels Alzina, Pau Cerdà i Paco Galian. Durant el trajecte a més de presentar l'espectacular paisatge, aprofitaren per a fer cinc cèntims de la marxa nòrdica i la seva tècnica. aturant en llocs emblemàtics com Cala Gat, el far de Capdepera, sa Torre Cega, l'Olla i Cala Lliteres. La presentació anà a càrrec de Rafel Gómez.

Els caminaires ens han comentat que l'experiència de gravar el programa va ser tota una experiència, gràcies al bon quefer de l'equip de gravació i el resultat el podeu veure al capítol 269 de GENT DE LA MAR.

Aquí podeu veure el programa Al capítol 269, emès dia 11/10/20, expliquen les particularitats del paisatge així com la tècnica de la marxa nòrdica.