Imprimeix
Categoria: Excursions
Vist: 2940


 
Bones a tots i a totes,

Ens tornam a activar amb les excursions mensuals de les Cranques Reumàtiques i el club excursionista de Son Servera Camina Caminaràs.

Us comentam 2 cosetes:

EXCURSIONS
 
Dia 4 de novembre tenim reunió conjunta amb la Junta Directiva del club de Son Servera per programar totes les excursions de 2014. En aquest sentit, si teniu alguna proposta d'excursió feis-nos-la arribar abans d'aquesta data.

Les excursions sempre són el segon diumenge de cada mes.

Per això, la pròxima és el
10 de novembre (diumenge) i repetim la Volta a la Talaia Morella en el Parc de Llevant.
En propers dies ja us inclourem informació més detallada (nivell de dificultat, recorregut, durada, etc).
Data màxima per inscriure-s'hi: dimecres 6 de novembre a través d'aquest correu o l'OIT Capdepera. Aquí teniu la crònica que vam fer el 2010 d'aquesta ruta:

http://www.capvermell.org/index.php/fets-i-gent/excursions/5608-volta-a-la-talaia-moreia-14032010
 
 
Canvis, normativa i seguretat:
  Per temes de Seguretat en Muntanya i de declinar la responsabilitat dels guies, per participar a les excursions a partir d'ara serà IMPRESCINDIBLE estar federat/a. Se serà molt estricte en aquest tema.

La llicència federativa es pot obtenir:
- cadascú pagant la quota anual a través del club de Son Servera Camina Caminaràs (dita targeta ja inclou assegurança de responsabilitat civil, tema de rescats, etc...). 
- Pagant 5€ en concepte d'assegurança per un dia, expedida per la Federació Balear de Muntanyisme. En aquest sentit, us haureu d'haver apuntat el dimecres anterior de cada excursió per llavors nosaltres cursar els tràmits d'assegurança a la Federació.


Plànol de la propera excursió