Imprimeix
Categoria: Entrevistes
Vist: 2831









Montse,
Jesús
i Elena,
de Lleó





 

- Nom i lloc de procedència....
- Montse, Jesús i Elena, hem vingut a Cala Rajada des de Lleó.

- On us allotjau, amb qui heu vingut i per quants dies?
- A Cala Rajada, concretament a Sa Pedruscada, a casa d’uns amics.

- Era la vostra primera opció?
- Sí, teníem molt clar que volíem venir a Capdepera

- Què és allò més bèstia que heu vist o que heu fet?
- En principi no... Bé, sí, un dia a la platja de Cala Gat hi havia uns gats i  mentre un dormia la gatera els altres li feien bromes com omplir-li tot el cos de crema protectora i tirar-li un cubata damunt, però en pla simpàtic. Un altre dia, un alemany amb un parell de copes cantava en pla “Carusso”  i el cas és que ho feia molt bé i tots els que quedàvem a la  platgeta acabàrem fent-li bamballetes.

- Què és el pitjor que us ha passat a Capdepera?
- Res en concret, tothom ha estat molt amable i les anècdotes han estat molt divertides

- I el millor?
- Poder nedar amb unes aigües tan netes i transparents..., cala Agulla i s'Agulló són maravelloses. Hem passat molt de gust de nedar. bussejar i anar amb piraigüa. També ens va agradar molt poder  trobar ensaïmades del Juva de bon matí per fer el desdejuni, són delicioses. Inclús hem tingut sort per trobar aparcament...

- Com direu als amics que és Capdepera?
- Meravellós, el paradís, un lloc ideal per venir de vacances i, inclús,  per viure. A més, la temperatura ha estat ideal tant de dia com de nit.



- Us ha deixat bocabadats...
-  Els fons marins, la claredat de les aigües, ens ha agradat molt  Cala Agulla i s'Agulló.

- Què els heu comprat, als amics i familiars?
- Comprar per dur, gairebé res. Això sí, ens enduim herbes mallorquines i confitures casolades. Ens ha quedat pendent comprar una senalla de llata, així que aviat haurem de tornar.

- La visita més cultural ...
- El Castell de Capdepera i les coves d’Artà. Hen vingut cercant la platja, però hem passejat per Capdepera i assistit al concert de la Posta de Sol en el Castell i l’hem trobat molt bonic.  


- A quines platges heu anat?
- Gairebé a totes les del municipi:  cala Mesquida, cala Agulla, s'Agulló, sa Font de sa Cala, Cala Gat, Son Moll, Canyamel, Cala Lliteres, (no poguérem nedar perquè hi havia mala mar) i, com no, el mollet de sa Pedruscada.

- El més lleig de Capdepera és ...
- No ens han agradat les runes  l’hotel Son Moll, pensam que la platja guanyaria molt si llevassin aquest edifici tant alt. Tampoc no ens ha agradat l’arena bicolor de Cala Agulla.

- I el més bonic...
- Les platges, estam enamorats de Cala Agulla  i s'Agulló. També del Castell de Capdepera.

- Els preus són...
- Adequats, els normals de les zones turístiques.

- Com ha influït la crisi, en les vostres vacances?
- No ha influït gaire,  hem fet el que pensàvem fer. Hem sortit a sopar, a les terrasses, de “marxa” per Cala Rajada..., és a dir, el que havíem programat.

- Hi ha massa turistes?
- Veritablement no hem trobat massa gent. A cala Agulla hi havia molta gent però no era aclaparador, hi havia espai suficient. En algunes cales, especialment les petites, la senssació era d'estar tot sols.

- Tornareu a visitar Capdepera?
- Sí, sens dubte. De fet, ja pensam quan podrem tornar.