Imprimeix
Categoria: Entrevistes
Vist: 2063
"La meva tècnica es diu Pouring i és una barreja de pintura acríl·lica i productes especials per crear diferents efectes"


















D'arrels franceses, na Linda fa 13 anys que arribà a Cala Rajada. Treballa en els sector de la joieria i exerceix la seva sensibilitat artística sobre teles des de fa poc temps. Ara ho ha volgut fer públic i mostrar-ho a tothom. La seva obra és plena se suggeriments i colors. No te pressa. Cuida cada obra com si fos una planta i el seu taller, un jardí. Li agrada veure créixer la seva obra... Parlam amb ella:





- Com sorgeix aquesta exposició?
- Fa poc temps que experiment i ja tenia un conjunt de quadres per exposar i m'he decidit, a veure què passa... la inauguració va ser tot un èxit exposició va ser un èxit i sóc molt feliç de poder exposar les meves pintures.


- Tema i tècnica van enllaçats? Explica'ns ho una mica Perquè natura perquè acríl·lics?
- La meva tècnica és es diu Pouring és una barrejada de pintura acríl·lica i productes especials per crear diferents efectes.

- Quin és el teu procés creatiu? com t'agrada treballar? quan dones una pobra per acabada?
- M'he inspirat mirant la natura. Vídeos al YouTube i ho he personalitzat. M'encanta pintar, me vaig fer un taller en un habitació on hi ha molta llum. Pintar em relaxa molt.

- Com ha anat l'experiència d'aquesta exposició a Cala Rajada després del confinament? Què suposa per a tu exposar a Capdepera?
- M'agrada pensar molt abans de començar un quadre. El color, el moment, la combinació dels elements. I mentres el faig..., observ ... i en acabar ... em qued dies mirant-ho per estar segura del resultat.



- L'exposició és a l'ensem amb un altre artista, tot i que en sales diferents. Què en penses d'aquest procés i del teu company de viatge?
- És un plaer compartir amb una altra persona l'exposició. són molt diferents però tots dos som artistes!


- Alguna cosa més a afegir?
- Sóc molt feliç per poder exposar a Cala Rajada. Visc aquí des de 2007 i pens que és aquí que havia de fer la primera exposició. Vull donar les gràcies a tots per l'ajuda, la facilitat i professionalitat que he rebut.

Ha estat una bona experiència que serà al Centre Cap Vermell tot l'estiu.

Moltes gràcies!!!!