Imprimeix
Categoria: Entrevistes
Vist: 3026
"...volem ser totalment transparents que tot-hom pugui saber en qualsevol moment el que hi ha"



És un home de club, ha passat per totes les categories i càrrecs dins de l'Escolar. I ara, quan hi ha problemes, s'hi ha posat al davant. Amb la il·lusió d'aquell infant que es posa per primera vegada la camiseta de l'equip dels seus somnis, del seu poble.

Una entrevista d'urgència tot just ser nomenat president. Diu les coses pel seu nom. També hi ha seny. 

Aquestes són les primeres impressions:




-Com ha anat la integració final de les dues candidatures?

-Com sabeu els que heu seguit el procés de les eleccions, hem estat una mica en “guerra”, diguem-ho així, tot i que érem conscients que no agradava. Després de molts d’intents per ajuntar-nos, ara sí, ara no...al final en Kiko Melis, veient que aquesta disputa no acabaria bé, ava actuar de mediador i gràcies a ell va ajuntar les dues candidatures i ens va seure, amb coneixement i s’arribà a la confluència de les dues candidatures.

- El que ningú no volia era que hi hagués dos clubs i que els al·lots haguessin d’optar a jugar amb un o l’altre...

- Efectivament, era rompre la dinàmica de molts d’anys però també heu de pensar que la candidatura que jo encapçalava volíem entrar perquè consideràvem que el club havia tocat fondo en la part econòmica, social i esportiva, però ens trobàvem que la directiva anterior volia continuar, no volia amollar, nosaltres tampoc. Llavors te demanes què passa aquí, problemes per votar,...hi ha una candidatura amb idees noves, il·lusió, per començar de zero i pressionàrem al màxim.

-Quines són les línies bàsiques d’aquesta nova junta. Per on començareu?

- Tot està molt tocat, farem tres comissions la social, l’esportiva i l’econòmica. Intentarem capgirar la situació del club, intentarem posar-hi remei i les coses que van be continuar. És cert que és molt fàcil dir-ho però avui a la primera junta ja crearem aquestes tres comissions per començar a fer feina. Perquè anam un mes, mes-i-mig endarrerits. S’han d’inscriure equips, tancar entrenadors, coordinadors,...volem ser totalment transparents que tot-hom pugui saber en qualsevol moment el que hi ha.

-I la filosofia esportiva...

-El futbol base que vagi per amunt perquè és el fonament del club i el primer equip no ha d’estar aquí on està, ha d’estar més amunt.

- Es farà una crida per a recuperar jugadors?

- Sí, no vull dir una crida però hem parlat amb jugadors i convidar a tothom que vulgui apuntar-se a aquest nou projecte. Hi ha gent amb la que no es comptava o no se li havia dit res i ara volem fer una pinya per tal que l’entrenador tingui una plantilla disponible el més ample possible. Hi ha 25 fitxes i 16 convocats. Llavors decideix l’entrenador.
Tenim un problema amb els jugadors que estudien a Palma, que fan la pretemporada però llavors no poden venir a entrenar, mirarem de trobar solucions d’anar a fer qualque entrenament a Palma, es a dir , que un entrenador es desplaci a Palma per tal de fer el seguiment, tenir-los controlats i el divendres que puguin fer l’entrenament amb els altres.

Temps tendrem per parlar d'altres qüestions amb profunditat. Ara que facin feina, d'aquesta que no és veu però que al cap del temps dóna resultats.
Endavant, Bernat!