Imprimeix
Categoria: Entrevistes
Vist: 2771
L'exposició d'aquests tres artistes romandrà oberta del 10 al 31 d'agost
Inauguració dia 10, a les 19,30 hores. Centre Cap Vermell




Parlam amb en Rodolfo Ceprián "Kolo", Miquel Moyà "Fareta" i  Fernando Garcia-Sotoca, al voltant de l'exposició que preparen conjuntament al Centre Cap Vermell.

L'exposició s'inaugurà el proper dissabte, 10 d'agost, i els trobàrem fent feina en el muntatge de les obres que exposaran.




En Miquel va ser el primer a explicar-se:

- Jo he preparat unes tintes xineses fetes amb plomí i guaix blanc que després he passat a format digital per a imprimir-les. Són obres de gran format i temàtica variada però molt en la línia de les meves anteriors mostres, és a dir, tipus còmic. També presentaré unes obres fetes directament en format digital de caràcter hiperrealista. La idea és donar certa homogeneïtat a l'exposició".

En Miquel encara jugava amb la possibilitat d'exposar l'original d'alguns dibuixos, "però dependrà de l'espai de què disposam". L'exposició es munta a l'entrada de l'auditori del Centre Cap Vermell.

En Fernando ha preparat una sèrie de propostes que parteixen de quadres acrílics.

- D'aquests, uns es presenten com a il·lustracions mixtes, és a dir realitzades prèviament amb acrílic però passades pel Photoshop. També n'hi ha de realitzades amb format digital directament".  Pel que fa a la temàtica, és variada i recull l'obra feta els darrers dos anys".

Ens comentà, en Fernando, que de la seva estada a Londres només n'hi ha referències en dos treballs, "...un que mostra elements típicament londinencs com ara els autobusos i les bicicletes i un altre del Hyde Park"

En Kolo, per la seva banda, ens ha preparat una selecció de fotografies sense temàtica determinada, de fet hi ha imatges de Regne Unit, d'Espanya i de Mallorca.

- Hi trobareu una selecció de fotografies, algunes en blanc i negre i d'altres a color, dels darrers anys. Aquestes imatges estan impreses en format digital, ara bé, intent mantenir-me fidel a la imatge captada, tractant el menys possible les fotografies.