Imprimeix
Categoria: Concursos
Vist: 4731
CONCURS DE FOTOGRAFIA "sant Antoni 2013 a Capdepera"

PRESENTACIÓ DE FOTOS

FINS DIA 10 de febrer


.
L'Obreria de Sant Antoni i Cap Vermell convoquen un concurs
obert a tothom; 5 fotos per concursant i nombrosos premis. Vegeu-ne les BASES:
1 La participació és oberta a tothom

2 Cada concursant podrà presentar 5 fotografies d'una resolució mínima de 2500 x 3500 pixels

3 El tema de les fotografies és la festa de Sant Antoni 2013 a Capdepera

4 Les fotografies s'enviaran al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. fins dia 10 de febrer

5 El jurat, format per membres de l'obreria, Cap Vermell i fotògrafs del municipi, seleccionarà 15 finalistes que tendran com a premi camiseta i mocador oficial de Sant Antoni, la publicació de les seves fotografies a Cap Vermell i la realització d'una exposició l'any 2014.

6 D'entre els 15 finalistes se seleccionarà el cartell de Sant Antoni 2014 i s'atorgaran 3 premis a les millors fotografies. Els tres premiats tendran com a premi un lot de confitures del racó de Son Jaumell -Ses Rotges-, i el guanyador absolut un lot de productes santantoniers donat per Distribucions Llevant

7 Hi haurà un premi a la millor fotografia en què estigui present de la figura de Sant Antoni, la qual rebrà un lot de llibres de l'Associació Cap Vermell i una serigrafia de Gustavo, signada, commemorativa dels 30 anys de Cap Vermell.

8 S'establirà  un premi popular a la fotografia que obtengui el major nombre de vots en votació oberta que es farà entre dia 10 i dia 20 de febrer, que també rebrà un lot de llibres de l'Associació Cap Vermell i una serigrafia de Gustavo, signada, commemorativa dels 30 anys de Cap Vermell.