Imprimeix
Categoria: Fets i gent
Vist: 2515
I fa una edició especial de serigrafies per la commemoració del diari en alemany del Grup Serra.


El Grup Serra està de festa. Ara toca a al Mallorca Magazin, la publicació en alemany que començà la seva sengladura l'any 1971 celebra el 50è aniversari. Nou anys abans, l'any 1962, havia nascut el cèlebre Mallorca Daily Bulletin, la publicació en anglès i que l'any que ve en cumplirà els seixanta anys. Publicacions que amb visió de futur i que cada dia tenen més adeptes.

I què millor que una obra de Gustavo com a portada del suplement de 120 pàgines que es presentarà i que a partir de demà estarà a la venda. Perquè si hi ha un artista que conjuga Mallorca i Alemanya, aquest és Gustavo.

Avui, dimecres 13 d'octubre, a Es Baluard tendrà lloc l'acte de celebració amb una jornada que du per títol Mallorca i Alemanya, creant futur junts que començarà a les 19:00 hores i que comptarà amb dues ponències i una taula rodona. Aquests actes es poden seguir per streaming:




Enhorabona a Gustavo, perquè aquesta portada no deixa de ser un reconeixement a la seva feina. I com podeu veure (a la camiseta mentre signava serigrafies) no deixa de ser el gran ambaixador de Capdepera.

A més, Gustavo prepara una exposició antològica el mes de novembre a Schloss Biesdorf, un castell convertit en una de les galeries d'art més importants de la capital alemanya, amb el títol GRACIAS, BERLIN!, on celebrarà el 50 anys de la seva primera exposició a Berlín


La redacció del Mallorca Magazin amb la portada del suplement especial del 50 aniversari de la publicació feta per Gustavo.