Imprimeix
Categoria: Sant Roc i Sant Bartomeu
Vist: 715



Sota un sol de justícia, com és propi en aquestes dates, en la pista d’Es Cavaller se celebraren les curses de cavall organitzades per la Societat hípic gabellina de trot i patrocinades per la Federació Balear de trot, l’Ajuntament de Capdepera i la col·laboració de l'Institut de l'Esport del Consell de Mallorca.

En total s’organitzaren 10 carreres la majoria al trot enganxat, amb premis pel primer i segon classificat, i primes per participar. Com cada any s’ha publicat un complet programa (oficial) de carreres amb l’horari aproximat i informació dels cavalls participants, conductors, etc...

Des de la seva recuperació, les curses de cavall tenen molta acceptació i són molts els qui venen a veure-les i gaudir d’un capvespre en família (famílies i amics s’agrupen i duen carpes, para-sols i queviures per berenar i tenir beguda fresca).



Enguany IB3 s’ha desplaçat fins a Capdepera per informar en directe de les curses de cavalls de Sant Bartomeu.

Amb la distància habitual de la reunió, els 1.950 metres, i totes les carreres amb corda cap a la dreta, la primera vencedora de la jornada va ser Kiara Star, amb Salvador Barceló, estrenant el seu historial de victòries.

En la segona carrera, el triomf va ser per a Jessy des Llorer, amb Guillem Andreu, mentre que en la reservada per al trot muntat Hallelujah, amb Xisco Serra, va aconseguir el triomf. Els tres últims vencedors de la jornada a Capdepera van ser Kristina JS, Heroïna d'Abril i Don Tresor.



Us deixem algunes imatges de les curses: