Imprimeix
Categoria: Sant Roc i Sant Bartomeu
Vist: 790


 

 

Com és habitual la revetlla del dissabte de Sant Bartomeu te dues parts ben diferenciades, la primera per la gent més gran, amb cadires, amb balls de saló i en línia i cançons de les “verbenes” de tota la vida: boleros, pasdobles... I l'altra dirigida a gent més jove amb música més actual.



Hi havia instal·lat un xiringuito contra la violència sexista a les festes, amb la campanya "No i punt!".



El primer grup en actuar va ser l’Orquestra Aquarius que oferí tot un repertori de peces ballables que animaren als més balladors a sortir a rotlo.











El grup La canción del verano  va ser l’encarregada de dur la festa, en una mena de transició, cap a la segona part amb ritmes més actuals. Amb la plaça més plena s’anaren retirant les cadires i omplint de grups de joves, alhora que a les barres de les festes s’acaramullava la gent.





El grup animà la vetllada fins donar pas a Sustrandos. El jove grup, amb músics de Capdepera i la comarca, va fer una magnífica actuació amb una bona selecció de peces. El públic s’entregà a la banda que, malgrat la interrupció de la corrent elèctrica,  va saber marcar el ritme i fer gaudir a una plaça plena de gom a gom. Tot el grup va demostrar el gran nivell que tenen i el grup de vent li donà un toc especial. 







De Val-9 poca cosa a dir, fidelitzaren els qui encara quedaven a la plaça i demostraren que és un dels millors grups que actuen actualment a les revetlles de Mallorca. Amb ritme trepidant no donaren ni un minut de descans, mantingueren al públic molt animat (alguns potser massa  i tot!) fins que clarejà el dia. Molt bé, un no es cansa d’escoltar-los.









Mentre la claror poc a poc s’imposava a la fosca, amb una plaça gairebé plena se repartí la xocolata amb ensaïmades, una tradició recuperada. Tot seguit començaren els preparatiu la Diana florejada.