Imprimeix
Categoria: Sant Roc i Sant Bartomeu
Vist: 687

 

La cursa de Sant Bartomeu arribà a la 38a edició amb una molt bona participació. Enguany la prova constava de la cursa popular, les curses per a infants i la de marxa nòrdica, a més dels jocs per a infants del Consell Insular instal·lats a la carpa de la plaça de l’Orient.



A les 18’30 començaren les carreres dels nins i nines, des dels més petitons als d’iniciació augmentant el recorregut amb l’edat. Hi va haver molt bona participació. A l’arribada a meta cada infant va rebre una medalla de mans de la batlessa i del regidor d’esports.



Poc després de les 19 hores sortí la cursa popular i la marxa nòrdica que feien el mateix recorregut. Enguany s’ha tornat al recorregut tradicional que surt de l’Orient pel carrer Col·legi, carrer de la Mar, el Pi de s’Horta, Son Jaumell, camí de na Gambusina, rodona de la Llata i tornada a la plaça de l’Orient pel carrer Ciutat. En total devers 6 quilòmetres. L’itinerari és “fàcil” sense massa desnivells (malgrat la costa d’En Capet) i la major dificultat va ser la calor, i veritablement feia calor (al cap i a la fi som en ple mes d’agost). Molt encertat posar un avituallament d’aigua al quilòmetre 3, a Son Jaumell.

La prova ha estat organitzada pel Capdepera Activa, el departament d’Esports de l’Ajuntament de Capdepera



Imatges de la cursa infantil: 















Imatges de marxa nòrdica: