Imprimeix
Categoria: Sant Roc i Sant Bartomeu
Vist: 605



Com és costum, el 16 d'agost, a la parròquia de Cala Rajada, es celebrà la missa en honor del seu patró Sant Roc. Un Ofici senzill, oficiat per mossèn Xisco Bernabeu, rector de la parròquia i acompanyat per mossèn Pere Orpí i per l'habitual escolà.

El presbiteri lluí ben adornat amb la imatge del Sant presidint com sempre i el temple de l'església de Cala Rajada, que s'omplí en quasi la totalitat la seva nau central, amb els feligresos habituals i també amb estiuejants forans, com també amb la presència de la batlessa i part del consistori gabellí.



Mossèn Xisco, dedicà l'homilia a vivencies personals i a la vida i actes del sant. Com és habitual a les celebracions importants, l'Ofici va ser acompanyat pels cants i la música de la Coraleta Verge del Carme, amb la seva directora Maria Antònia Gomis al capdavant a l'orgue.



En acabar el rector va felicitar als assistents a l'acte i va agrair el treball de tots els que d'una manera o l'altre havien ajudat a fer més lluït l'Ofici. Després d'escoltar els gojos de Sant Roc, es va oferir una glopet de vi dolç i unes galletes a la sortida, per brufar el dia de Sant Roc.

Que sigui per molts anys Sant Roc.