Imprimeix
Categoria: Sant Roc i Sant Bartomeu
Vist: 1224


 

Seguint amb els esdeveniments musicals de les festes, un altre amb els DJ com a protagonistes. Es tracta del Garbeo gabellí, que neix dels populars “tardeos”, i que concentrà un bon nombre de públic des de l’inici fins el final, passada la mitjanit.










Durant tot l’horabaixa s’alternaren els DJ: René Luis, Simonet i Simó Mestre. A les primeres hores comparegué molt de públic molt jove i famílies. Ja fosquet, comparegué un públic més adult, coincidint amb l’actuació del grup “verbenero” Islanders. Des de les 22,30 aproximadament fins al tancament interpretaren un bon grapat de temes molt ballables i coneguts.













Durant la festa nhi hagué una carpa del Consell de Mallorca amb xapes, adhesius, xiulets i fulls informatius de la campanya contra les agressions sexistes "No i punt!". L'Ajuntament ha contractat seguretat privada per reforçar la vigilància en els esdeveniments multitudinàris.



El servei de bar anà a càrrec del Club de Bàsquet Capdepera, que amb les dues barres instal·lades va resultar molt fluid, sense la saturació de la Festa Blanca. Això sí, molta feina pels que estaven darrera la barra.