Imprimeix
Categoria: Sant Roc i Sant Bartomeu
Vist: 1196

 

Dissabte, 20 d’agost, la festa començà a les dotze del mig dia amb la vermutada a la plaça de l’Orient, organitzada per l’Orient i el Nou segle XII. La barra amb preus de festes oferí begudes, bàsicament vermut i cervesa amb olivetes i patates fregides per picar.





La trobada va ser amenitzada per Saxophone Deep House Project amb "l’incombustible" Yannick Wilken al saxo i el seu company Edy cardona a les mescles.





Una proposta més per socialitzar i trobar-se amb amics i veïnats. Una proposta de millora, l'any vinent estaria bé que en aquesta activitat s'empreés tassons reutilitzables, coma a la resta de bars de les festes. 






 

A l’horabaixa se va celebrar la Cursa popular de Sant Bartomeu  que enguany arriba a la seva 37a edició. A partir de les 18 hores començaren les curses infantils per devers les 19 hores fer la sortida de la Cursa popular i la Marxa Nòrdica ( no se respectaren els horaris anunciats al cartell de la convocatòria). Les distancies de les curses infantils s’adaptaren a les categories i edats dels participants.







La cursa popular i la de marxa nòrdica acabaren sortint plegats, fent la mateixa distància que consistia en una volta pel nucli urbà de Capdepera de devers 5 quilòmetres. En una noticia a l’apartat d’esports ampliarem d’informació amb els resultats i més imatges.
 

Els infants van poder gaudir d'una zona de jocs que omplí la plaça de l'Orient muntada pel Consell de Mallorca, que comptà amb un equip de monitors.









Per acabar la jornada festiva quedava el plat fort de la Festa Blanca a la plaça des Sitjar amb 3 DJ: Pablo Raij, Juan Campos i DJ Calderón. Una festa molt concorreguda que omplí la plaça de gom a gom, i l’escenari amb música i efectes lumínics.





Ens comentaren que el servei de bar, que duia l’Escolar, se trobà superat per la gran quantitat de gent assistent i se’n sortiren així com pogueren. Una única barra resultà insuficient. Suposem que hauran pres nota de cara a la revetlla de Sant Bartomeu.