Imprimeix
Categoria: Sant Roc i Sant Bartomeu
Vist: 2276




Dia 16 d’agost, festiu de Sant Roc, la parròquia celebrà amb solemnitat la missa en honor del patró de Cala Rajada. La missa  va ser concelebrada pel rector mossèn Josep Ramón Ortega i mossèn Pere Orpí.

L’església de Cala Rajada, malgrat les calors del dia,  gairebé omplí la nau central de fidels que seguiren l’ofici amb devoció, escoltant una homilia dedicada al sant pelegrí i la seva dedicació a curar els malalts de la pesta i altres epidèmies.

L’ofici va ser acompanyat pels cants  de la Coraleta Verge del Carme, que sempre és present a les ocasions importants de la parròquia. Val dir que malgrat l’impediment, per lesió, de la seva directora i organista Maria Antònia Gomis, va dirigir amb la seva habitual mestratge les veus i l’improvisat organista, que molt amablement va voler acompanyar musicalment a la Coraleta.

Acabat l’ofici, el senyor rector va oferir a tots els assistents una copeta de vi dolç i unes pastes per endolcir encara més, si calia, la festa del Patró Sant Roc.

 

La vetllada continuà amb l’espectacle piromusical al moll. Uns bons focs artificials que fan fer gaudir el nombrós públic que es volcà al passeig marítim i al moll per veure’ls. Pel que hem sentit la part pirotècnica agradà mol, mentre que a la part musical n’hi havia diversitat d’opinions.



Tot seguit, un pic acabats els focs, s’inicià el concert de Monkey Doo, que interpretà tot un seguit de cançons molt ballables.  De fet alguns s’apuntaren a fer unes ballades davant l’escenari, mentre un bon nombre d’espectadors gaudiren de la música, des de les escales i cadires a l’esplanada del moll. En una altre article comentarem més extensament aquest concert que posa punt i final a les festes de Sant Roc 2019.