Imprimeix
Categoria: Sant Roc i Sant Bartomeu
Vist: 3007
El divendres dia 12 va tenir lloc l'anual pa amb oli solidari organitzat per Voluntaris de Mallorca

Durant la vetllada actuà el ballet Stylo de Claudia Suiter




El sopar solidari que organitza l’ONG Voluntaris de Mallorca, amb el suport de l’ajuntament de Capdepera i un bon grapat de col·laboradors va tornar a omplir el moll de Cala Rajada. Davant l’escenari que se muntà per al ballet les taules s’ompliren de comensals que gaudiren d’un pa amb oli amb companatge i les postres (gelat i ensaïmades).

Pel que fa al nombre de comensals ens comentaren que s’havien venut devers 400 tiquets, una quantitat que ens pareix semblant a la de l’any passat i se destinarà a cobrir necessitats  urgents a Mallorca. Estam contents perquè ha estat tot un èxit de participació.
 

I després de sopar el ballet Stylo dirigit per na Claudia Suiter ens va oferir un preciós espectacle de ball, amb músiques i coreografies de diversos estils adaptades a les edats (i nivells) de les alumnes participants. Cal destacar la participació dels ex-alumnes Pep Picó i Àngela Aso, amb un ball senzillament deliciós.

El públic, majoritàriament participants del sopar, va aplaudir fortament les actuacions, tant de les més menudes com dels grups de majors. Enhorabona a totes.

Us mostram algunes imatges.