Imprimeix
Categoria: Sant Roc i Sant Bartomeu
Vist: 2751
Les festes de Sant Roc calenten motors


 
Les festes de Sant Roc han començat amb les inauguracions de les exposicions del Centre Melis Cursach i Cap Vermell, la presentació dels vitralls de GUSTAVO a l’Església, el concert de Lenny Zakatek... de les quals us hem informat en aquestes planes.

Dia 8, des de les 17 a les 20 hores, a la plaça dels Pins hi hagué la jornada de l’esport i de l’activitat física. Per aquest motiu es va celebrar una diada esportiva a la plaça dels Pins, emmarcada dins el projecte “Mou-te amb Capdepera Activa”. Els assistents varen poder practicar diversos esports com escalada, skyline, zumba, o capoira, entre d’altres, així com jocs infantils per als més menuts i un circuit de psicomotricitat.



 

Aquesta diada va estar organitzada pel Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Capdepera amb la col·laboració del Consell de Mallorca amb l’objectiu d’inculcar l’exercici físic com a element del benestar personal.



Per la nit, també a la plaça dels Pins, hi  hagué un espectacle de flamenc a càrrec d’Alma del Sur. La festa congregà una bona quantitat de públic que gaudí dels balls i coreografies executades  amb el bon quefer d’aquest grup de ball flamenc.