Imprimeix
Categoria: Sant Roc i Sant Bartomeu
Vist: 2870
El dia començà amb la "diana florejada" per seguir amb les curses de cavalls, la missa de Sant Bartomeu i  acabar amb la "comèdia" a la plaça des Sitjar.



El dissabte de Sant Bartomeu queda lligat al dia del patró amb la "Diana Florejada". Així que a les 7 de  la matinada una bona colla de la revetlla voltà pel poble amb els sons de la Banda, per bé que enguany alguns afegiren coets a la festa.



Dels actes següents, les curses de cavalls i la missa, poc afegirem al que s'ha comentat a "Cap Vermell digital". Una gentada als cavalls, i un sonat triomf dels germans "Vadó", en Juanito i en José Antonio, als quals s'ha d'afegir el segon lloc de Pepín Terrassa.  



Acabà la jornada amb la representació de l'obra "Els enamorats"  de Carlo Goldoni, a càrrec d' Es Mussol, sota la direcció de Lidia Sánchez. Un any més la Comissió de Festes apostà per l'obra d'un grup de teatre local. "Els enamorats" s'havia estrenat al teatre de Capdepera  al mes d'abril. A la dificultat de la posada en escena d'aquesta obra s'hi afegia el fet d'oferir-la a l'aire lliure, on hi sol haver problemes de so.



Afortunadament no hi hagué massa problemes de so i l'obra s'escoltà prou bé. Com altres vegades, els actors d' Es Mussol, Bàrbara Flaquer, Pep Uceda, Mar Siquier, Colau Bordoy, Pere Terrassa, Àngela Aso i Biel Bisquerra, se'n sortiren més que bé, conferint credibilitat a uns personatges, un textos i unes situacions no gens fàcils. No debades ja tenen una dilatada experiència damunt l'escenari.





Enhorabona a tots.



Veure la crònica de l'estrena
http://www.capvermell.org/index.php/cultura/noticies/16404-els-enamorats-un-goldoni-d-es-mussol)

Aquest dia de Sant Bartomeu ha seguit un guió diguem-ne tradicional. Una vegada "recuperades" les carreres de cavalls, sembla un programa de fa anys, amb aquells actes que s'han fet "tota la vida". I no ho comentam com a crítica. Ja ens va bé així.