Imprimeix
Categoria: Sant Roc i Sant Bartomeu
Vist: 2851

Pedro Bonnín, Miquel Amorós, Benita Huertas, Llorenç Garau i Maria Ferrer foren els socis homenatjats

El dimarts dia 25, en el marc de les Festes de Sant Bartomeu, l'Associació "Ca Nostra" va celebrar la seva festa anual d'homenatge als socis majors, és a dir, a aquells que han arribat als 88 anys d'edat. L'acte comptà amb una nombrosa concurrència, entre la qual el batle Rafel Fernández i els regidors del seu equip.



Pere Llabata, president de l'associació, fou l'encarregat de presentar la festa, mentre que, per part dels homenatjats, Pedro Bonnín adreçà unes paraules d'agraïment. Foren aquestes:

Davant tots, vos vull donar ses gracies per sa vostra asistència a aquest acte, patrocinat per sa nostra associació de persones majors.

He de dir-vos que aquest acte commemoratiu correspon a sa finalització d'un període de vuitanta-vuit anys. Aquest trosset, dins sa nostra història, ha estat llarg i penós si pensam en guerres, enfrontament entre pares i fills, etc. Simplement unes idees que ens varen voler imposar, però no bé, sinó per defensar els seus interessos… (i ara també).

D'es companys nascuts l'any 1927, abans d'entrar sa democràcia, ens podíem dur un tros de pa a sa boca. Costava molts de disgusts als nostres pares, i després a nosaltres per els nostres fills. Si ara ho passam mes bé, n'hi ha que no ho veuen així: poca feina, atur i altres herbes. Però nosaltres ens podem considerar ditxosos per haver arribat al dia d'avui, uns mes bé i altres no tant, però tots som aquí.

Acab amb un desig: cuidau-vos molt, lo que ha de venir ja vendrà, de ben segur que jo no ho enviaré a demanar

Salud per a tothom!





Com a aperitiu, l'agrupació de la casa, la Coral Gabellina, interpretà unes quantes peces conegudes del seu repertori, amb el bon gust que caracteritza la formació que dirigeix Elionor Gómez-Quintero.



I arribà el moment de lliurament d'obsequis als socis als quals es retia homenatge. Aquests foren:


Maria Ferrer Garau


Pedro Bonnín Fernández


Miquel Amorós Carrió


Benita Huertas Ladaria


Llorenç Garau Flaquer


A continuació se serví un refrigeri a tots els assistents.



I per posar el tancador a la festa, la Coral s'Alzinar també cantà alguns temes coneguts, per acabar amb la "Cançó de beure", conjuntament amb la Coral Gabellina. Un brindis col·lectiu amb els millors desitjos per a tothom.





"Cap Vermell" també alça la seva copa, tot desitjan llarga vida a l'Associació Ca Nostra i a tots els seus membres. Per molts d'anys!