El pregó de Bàrbara Lliteres dóna el sus a les festes de Capdepera



Malgrat l'amenaça de pluja, els actes programats per dilluns, 17 d'agost, que marquen l'inici del programa de les Festes de Sant Bartomeu, es van celebrar.



A la plaça de l'Orient es van trobar la Banda de Cornetes i "Els qui ningú vol", lloc des del qual s'incià el passacarrers. Cada banda arrancà per un carrer amb itineraris distints,  retrobant-se a sa Creu, davant Can Patilla.



En aquest punt, amb el carrer ple de gent, na Bàrbara Lliteres pujà al remolc i començà el pregó. Un pregó en el qual parlà dels sentits, dels renous, de sabors i olors de la seva infantessa. Parlà de veïns de Vila Roja¨que conformaven el seu paisatge humà i parlà de sentiments, dels padrins, de la seva família i  de Capdepera. A Cap Vermell digital teniu el seu parlament gravat en vídeo i properament hi podreu llegir el text.



Acabat el pregó, s'encegué la traca que enceta les festes i tots els assistents va poder gaudir del refresc ofert per l'Ajuntamnet. A més de la xerrada distessa  i les salutacions, molts aprofitaren per felicitar la pregonera i fer-se una fotografia amb ella.



La jornada acabà amb el torneig de bàsquet 3x3, organitzat per l'Atlètic Escolar. Es va celebrar en el polisportiu, ja que es descartaren les pistes del parc de s'Alzinar perquè estaven molt banyades i hi havia perill de relliscar. En breu ampliaren aquesta noticia amb els resultats. Podem dir que hi va haver una molt bona participació i una organització excel·lent.


 



Algunes imatges més del pregó: