Imprimeix
Categoria: Sant Roc i Sant Bartomeu
Vist: 2847
 

Dilluns 18 iniciaren la setmana festiva de Sant Bartomeu amb dos propostes ben diferents: teatre i festa temàtica. Anem a parts.



La biblioteca de Capdepera, tot l'edifici, va ser el lloc triat per representar l'obra d'El somni producions, Ivànov, ja no hi ha mosques! d'Anton Txèkhov, adaptada i dirigida per Sergi Baos. La  posada en escena va ser realment original, ocupant varis espais que obligaven als espectadors a canviar de lloc a cada escena i un petit format que garantia proximitat entre els actors i el públic.



Això unit a la gran actuació dels actors (, Alícia garau, Xim Vidal, Pedro Mas, Marga López, neus Cortès i Albert Mèlich) que brodaren els seus papers va fer d'Ivànov una gran proposta teatral. Tot un luxe. Se programaren dues sessions.



De vespre, a la plaça des Sitjar s'organitzà una festa temàtica, "Festa Blanca" a la que es demanava als assistents a anar vestits de blanc. Pels despistat n'hi havien camisetes blanques cedides per locals d'oci gratuïtes. La plaça i l'escenari estaven decorades per ambientar la festa. Alguns en to irònic comentaven que "... fins i tot les cadires eren blanques!".



Bromes a part, el cert és que acudí molta gent vestida de blanc i la música va estar molt bé de la mà dels DJ convidats i especialment del grup Without String, amb versions de músiques ballables i molt de ritme. La festa durà fins les 5 de la matinada amb molt d'ambient.

 



Us deixam unes imatges dels organitzadors amb el grup i del públic des de l'escenari.





N'hi ha que no perden mai l'humor!