Imprimeix
Categoria: Sant Roc i Sant Bartomeu
Vist: 2899
Futbol 3x3 al Sitjar, presentació del llibre "Gent nostra d'abans i d'ara" de Meyme i ball de bot amb Aires Gabellins i ball obert del grup Paradella ompliren la jornada festiva del dia 20 d'agost.

 

La jornada festiva de dia 20 d'agost, va deixar un regust amarg. No pels actes programats, no. L'incendi prop de Sa Mesquida ens va agafar protagonisme i eclipsà una vetllada que anava d'allò més bé. De fet la seva importància informativa ( Cap Vermell ha fet un seguiment exhaustiu, gràcies a la col·laboració de molts de lectors que ens enviaren molts imatges i comentaris i la presència en els primers moments de l'incendi) del foc ens ha endarrerit aquestes cròniques de les festes. Anem a parts.

A partir de les 18 hores, a la plaça des Sitjar se celebrà el torneig de futbol 3x3 amb la participació de 11 equips de les categories benjamí ( 2 equips), aleví (4 equips) i cadet (5 equips)



Les classificacions van ser les següents:

BENJAMÍ
1 EQUIPAZO
2 LOS LEONES

ALEVÍ
1 DREAM TEAM
2 2+1
3 ASPIRINAS
4 REVELATION TEAM

CADET
1 LA ROJITA
2 LOS MINIOS
3 EL EQUIPO HA
4 A TI QUE TE IMPORTA
5 LOS CIPOLLOS



A les 20,30 hores va tenir lloc l'acte de presentació del llibre "Gent nostra d'abans i d'ara" de bartomeu Melis Meyme, coeditat per Cap Vermell i Documenta Balear, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Capdepera. La presentació omplí el teatre de Capdepera de gom a gom. Durant l'acte intervenguéren Miquel Flaquer "Llull", Joan Cabalgante i l'autor, Bartomeu Melis. Després se projectà un audiovisual muntat per Arnau Serra. La festa acabà amb un refrigeri a rebedor del teatre. 



La jornada de festa encara continuà amb el ball de bot a càrrec d'Aires Gabellins i el ball obert amb el grup Paradella. Tot anava molt bé amb els balls del grups de petits i grans de l'agrupació, quan s'escampà la noticia del foc a Sa Mesquida (de fet no era exactament a Sa Mesquida) i començà un degoteig de públic que s'anava, bé per inquietud o per curiositat pel foc. El cert és que afectà a l'exhibició de balls preparats per Aires Gabellins.



Del ball obert poc podem dir, èrem camí de Sa Mesquida per a cobrir la notícia de l'incendi. Ens sap greu pels músics i balladors no disposar d'imatges per acabar la crònica d'aquesta jornada festiva.