Això s'ha acabat!


En altres indrets d'aquesta pàgina teniu complida informació d'aquests dos dies santantoniers a Cala Rajada. Aquí, simplement, ens limitam a acomiadar una celebració que ha sortit rodona, en tots els aspectes, començant per un temps espectacular.

La nit del dissabte, al voltant de seixanta focs es varen encendre per tots els carrers i places, i en tots els que visitàrem ens hi trobàrem molta gent i molta bulla... i molt de menjar i beure! Com sempre, els dimonis i la banda de música iniciaren el seu recorregut pel fogueró de la Tercera Edat.

I ja al matí del diumenge, per començar, missa a la parròquia del Carme, amb presència dels obrers i, tot seguit, la cavalcada encapçalada per l'Obrer Major, Tomeu Melis. Quant a les carrosses i cavalcadures, si fa no fa, hi participaren les mateixes que ho havien fet a Capdepera, mentre que una gentada va presenciar la desfilada, especialment als voltants de l'església.

Heus aquí el nostre modest homenatge als més petitons: xofers, genets, passatgers..., gent tendra que, des de ben prest ja beu de l'esperit de la festa de Sant Antoni. Són una monada!Després de la cavalcada es van cantar algunes cançons de la codolada i es van sortejar alguns premis, dels quals us en donam compte en un altre lloc, com haureu vist.

A tot això, les dones de la parròquia, com sempre, muntaren la paradeta de menjar que, pel que hem pogut saber, va tenir un bon èxit de recaptació. I és que fan panades, robiols, bunyols i coques insuperables.I el que dèiem: això s'ha acabat, i s'ha acabat amb bon nom. Enhorabona a l'Obreria i a tots els que col·laboren per fer de Sant Antoni una festqa més lluïda i més participada cada any.