Imprimeix
Categoria: Sant Antoni
Vist: 2088

Any 2002. III Premis Cap Vermell.

Image

 

Dia 1 de febrer de 2003, vàrem fer a mans d’Elionor Gómez-Quintero el nostre guardó anual. N’Elionor ja havia estat una candidata molt votada en la segona edició, però aquesta vegada es va imposar aclaparadorament sobre els altres. De la seva personalitat i la seva tasca pública tot el poble n’era, i n’és, coneixedor. L’única cosa que nosaltres vàrem fer va ser dir en veu alta, a petició dels nostres lectors, allò que tanta i tanta gent pensava i pensa. I així ho diguérem aleshores:

“En la persona d’ELIONOR GÓMEZ-QUINTERO s’hi dóna una triple vessant. En primer lloc hi trobam la profunda vocació musical, manifestada des de la primera infantesa i no abandonada al llarg de tota la vida; en segon terme, cobren gran rellevància la seva profunda vocació pedagògica, la seva voluntat de transmetre els seus coneixements, el desig d’educar musicalment; per fi, i com a tret més important, si més no pel que fa a la concessió del PREMI CAP VERMELL, Elionor atresora una capacitat de feina sense límits, una entrega apassionada al seu poble a través i per mitjà del món de la música. Les distintes formacions en què ha deixat, i en què segueix deixant, la seva empremta - des de Sa Rondalla, a la Coral Gabellina, des de Sa Gavella al grup Castell de Capdepera, des de la Coral Infantil de JJ.MM. a la Coral s’Alzinar, sense oblidar la feina feta en la gestació i desenvolupament de les Serenates d’Estiu, o en el Concurs Internacional de Piano, o a la mateixa Escola Municipal de Música, en una trajectòria que ja dura més de trenta anys, creim que avalen la concessió del nostre premi.”

Elionor Gómez-Quintero és una d’aquelles personalitats que s’imposen per sobre de la resta de mortals, multiplicant la seva presència de manera gairebé inexplicable. Lliurar-li el Premi Cap Vermell va ser un orgull per a nosaltres i volem creure que també per a ella. L’acte, com no podia ser d’altra manera, va resultar eminentment musical, amb participació de músics i agrupacions implicades en la trajectòria de la guardonada.

 Image