El dilluns dia 18, al matí, la Residència SARquaviatae de sa Font de sa Cala va viure una jornada de festa, amb tot l'esperit de les celebracions de Sant Antoni en què el nostre poble es veu immers aquests dies.

Una significativa respresentació de l'Obreria i els dimonis varen fer acte de presència a la Residència, acompanyats per una nombrós grup de sonadors i cantaires de les corals Gabellina i s'Alzinar. La música que ens acompanya aquests dies i que tothom coneix va sonar a l'esplanada del recinte i l'animació va ser gran, amb residents que s'animaren a ballar i amb moltes persones, inclòs el personal de la casa, que varen voler fotografiar-se amb els grans protagonistes de la festa: els dos dimonis.

En definitiva, un acte més d'aquestes festes, que tant i tant han crescut, i que a la Residència cobraren una significació especial per a molts dels residents que les han viscut tota la vida amb intensitat. I és que si alguns ja no poden anar a la festa, idò que la festa arribi on fins són ells. Com ha de ser.

Aquí en teniu una selecció d'imatges.