Multitudinàries corregudes del dissabte, a Cala Rajada



Les corregudes de Cala Rajada van resultar molt concorregudes, en part per la consolidació de la festa i en part per la bonança del temps. És difícil pensar que quedàs qualque cala-rajader a casa, perquè els carrers eren plens a vessar.

Puntualment, a les 15 hores, va sortir el dimoni de la cotxeria de can Toni "Miquelet" i es desfermà l'eufòria, amb els acords de la Banda i una gentada molt animada. Però la majoria de participants de les corregudes esperaven davant l'església per tenir un bon lloc a la trobada de dimonis i la desfeta de la creu de mata.

Després dels rituals que agombolen més gent al  voltant dels dimonis, començà el recorregut habitual pels carrers del poble, començat pel carrer Elionor Servera. Un altre moment molt esperat és la ballada dels nostres dimonis amb els d'Artà. Enguany hi va participar en Ferriol.

Des del carrer Castellet fins a la tornada a la cotxeria, va resultar ser una llarg recorregut amb diverses aturades, sempre amb una gran participació.

Just arribar a la cotxeria, ja fosca, i després d'un breu descans, els dimonis sortiren a fer la volta pels foguerons. Foguerons (més de quaranta, pel que hem sabut) que resultaren molt animats.