El temps afavorí la participació 
L'intens cap de setmana santantonier va acabar amb les concorregudes beneïdes de Cala Rajada i els jocs eqüestres del Clot de Sa Grava. Després que la pluja deslluís els foguerons del dia anterior, el solejat matí de diumenge animà la cavalcada. A les moltes i ben animades  carrosses s'hi afegiren un bon grapat de carros i carretons i molts de cavallistes.Com a Capdepera, tampoc no hi hagué cap entrebanc i la festa seguí el seu ritual establert: Missa a l'església, concentració de la cavalcada, recollida de l'obrer, beneïdes, cant de la codolada, sorteig de la porcella i darrer ball.

 
Les carrosses, acuradament decorades, eren plenes de nins i nines cantant i repartint caramels. 
Durant la cavalcada poguérem admirar magnífics exemplars de cavalls perfectament endreçats i ensinistrats, que aixecaren l'admiració dels presents. Enguany en desfilaren un bon grapat, com és habitual a  Cala Rajada. A més, el fet que al capvespre hi hagi jocs eqüestres segur que afavoreix la participació.Un any més es cantà la codolada, amb una selecció de les gloses de Sant Antoni escrites pel jove Biel Garau Estarellas, que ha pres el relleu a Jaume Fuster. El nombre guanyador del cap de setmana a un hotel ha estat el 2744 i el de la tradicional porcella ha estat 7868.
També, com els darrers anys, les madones de la parròquia oferiren coques dolces i salades, panades i bunyols.Els dimonis, malgrat les seves entremaliadures, en el darrer ball acabaren de genolls davant la creu de Sant Antoni posant punt i final a la festa. Aquí us deixam altres imatges de la cavalcada i dels jocs eqüestres:Finalment els jocs eqüestres amb intrèpids genets i amazones s'ho passaren d'allò més bé al clot de sa grava