Imprimeix
Categoria: Mercat medieval
Vist: 3284
Bon diumenge per a firar pel Mercat Medieval de Capdepera



Diumenge 15, des de les 10 del matí, se posà en marxa el Mercat Medieval. Els artesans i firaires començaren a obrir les paradetes i preparar el gènere per oferir als nombrosos visitants que ompliren Capdepera durant gran part del dia.

 
Seguint una pauta semblant a dissabte, els  Xeremiers del Puig de Sa Font feren el cercaviles inicial i, a partir d’aquest moment, el grup d’animació realitzaren diversos passa-carrers i petits espectacles per les places i carrers del recinte firal durant tot el dia.

No faltà el cercaviles de la Banda de Música de Capdepera i el de Batucap.
 



Durant tot el dia hi hagué una gentada. Resultà molt difícil accedir (i aparcar) en el poble i als voltants, però el bon temps i el magnífic ambient convidaven a gaudir del Mercat Medieval.
 

Al capvespre, com sols ser habitual, minvà el nombre de visitants però el recinte no deixà d’estar ben animat.

 

La cloenda del Mercat anà a càrrec del concert medieval i dansa a càrrec de la Coral Gabellina i l’estudi de dansa Stylo, a l’església de Sant Bartomeu. Interpretaren el conte “La llegenda de Sant Jordi” amb en Climent Crespo de narrador.
 

El darrer passa carrer anà a càrrec dels “bufons de foc”, un  cercavila que serví de punt i final del Mercat 2016.
 

Ara és moment de recompte, de veure que ha anat bé i que es pot millorar, de valorar el Mercat acabat. Nosaltres tinguérem molt bona sensació. Durant tres dies vam voltar amunt i a baix, i com sempre vérem “pífies” però també moltes “paradetes” ben decorades.



Us recordem que fins dia 25 de maig podeu enviar les vostres fotografies pel concurs del Mercat Medieval 2016 i de les “pífies” que en breu començarem a publicar a Cap Vermell.
Esperem la vostra participació.

Aquí us deixem algunes imatges del diumenge al Mercat