Imprimeix
Categoria: El Carme
Vist: 1333
Saborosa paella per a més de 500 persones i un llibre per a la memòria col·lectiva.



Molts i rebentats després de dues setmanes de festes, els riceman's es veren  amb coratge de fer una paella com a punt i final. Jurant i perjurant que mai més la farien en acabar les festes. 



Foren pel cap baix 65 quilos d'arròs que corresponen a devers 600 raccions. Tot i que si els cinc-cents comensals comencen a refegir o a fer tapers,...la paella acaba ben neta. Enguany l'equip de Govern, després de tres anys d'absència, es dignaren comparèixer i ocupar la taula davant el bar que tothom els pogués veure. 



La fatiga dels arrossaires es notà sobretot en el retràs de la paella. Cosa per altra banda normal a qualsevol casa. Ara, la flaire, la textura i el tast fou tot un plaer. No hi hagué socarrat, als mariners no se'ls crema mai la paella!



Val a dir que, degut a les obres del moll, hi hagué un canvi d'ubicació. L'entrada va ser per na Lliteres. I, evidentment, bar i taules canviaren de lloc. 

I què dir de les responsables del bar i la intendència en general. Res seria el Carme sense elles. Camisetes, begudes, sorteijos i, sobretot, bona cara.



Paella servida i paella menjada. A les postres síndria a voler. Bon profit. Molts d'anys i fins l'any que ve!


I a les 20h al moll, un llibre que farà història, ben igual que el seu autor, l'amu en Toni Coix que a més del llibre mostra orgullos les càmeres de fotografiar del seu padrí. Vertaderes joies. 


La presentació, tal com estava anunciada fou a càrrec de Pep Terrassa, Joan Cabalgante, Jaume Fuster i el mateix autor. Podreu llegir a aquestes pàgines les seves intervencions.



La grata sorpresa fou el duet de guitarres que amenitzà l'acte. Carme i Santi oferiren un tast de jazz entre bossa nova i gipsy-jazz que encandilaren el públic.



De llbires, com sabeu, en van faltar. Però arribaran, tenim el llistat de comandes.


També les podeu comanar o comprar a la mítica botiga SA PLATGETA.