Imprimeix
Categoria: El Carme
Vist: 1095




Canten bé i són divertits. Una banda de música formada exclusivament pels pallassos i pallasses de Sonrisa Médica.
Un concert-espectacle amb molt d’humor, destinat a tot tipus de públic que omplí el moll i s'ho passà d'allò més bé. Un repertori basat en les cançons que han popularitzat als hospitals. Tot, en rigorós directe!

El Rock Clownètic - Joan Petit rigui - Malaika - Enfermera de miamor - Un barquito de cá scara de nuez - Rentat de mans - Tito- Som els pallassos - L’estrella - Popurrí infantil. Les pallasses i pallassos de Sonrisa Mèdica s'han aplegat, ajuntat, reunit, conxorxat, barrejat, agrupat, aglomerat, arrambat, confluït i retrobat per presentar-vos un disc de platí, no! Un disc rodó i que fa voltes, i es diu "Cançonassos". El CD al punt de venda (també a spotify) i també podies col·laborar amb la compra d'un nas o una tassa.



Vint-i-vuit anys d’experiències condensades en un concert-espectacle, en rigorós directe, directe al cor i als ritmes de la vida. Un show. Una batalla de somriures que acompanyen aquesta muntanya russa d'emocions que és la vida.

El beneficis d'aquest espectacle van íntegrament a financiar els nostres serveis als hospitals. Des de Sonrisa Médica continuarem treballant perquè cap infant deixi de riure, jugar i somiar.