Imprimeix
Categoria: El Carme
Vist: 1171

 

 

 

Diumenge, 3 de juliol, va tenir lloc la Trobada de Batucades que ja ha arribat a la vuitena edició. La trobada se pot qualificar de gran èxit de participació , amb la presència de vuit batucades i nombrós públic en l’itinerari i a les escales del moll.
 

Les batucades sortien de Na Ferradura, amb desfilada pel passeig marítim fins al moll, com a punt de trobada. Cada batucada sortí amb uns minuts de diferència i  en arribar al moll feien una breu intervenció individual. Una vegada aplegades tots els grups van interpretar una peça conjunta, amb els gairebé 180 músics que integraven les 8 batucades participats a la trobada.

 



Després d’una fotografia conjunta, els esperava una excel·lent paella cuinada pels “Ricemen” d’El Carme. El temps acompanyà, amb molta presència de públic al llarg del recorregut, creant un ambient molt bo.



A la vuitena trobada van participar les agrupacions “Batucap” de Capdepera, “Tremolartà” d’Artà, “Petrukada” de Petra, “Boutukada” de Costitx, “Terraroja” de Campos, “Batukadell” d’Esporles, “Batubanda” de Son Servera, “Batucadac de Porreres” de Porreres i “Gorimba” de Selva.










 

Tothom va quedar ben contents, de fet ja pensaven en la propera edició. Com hem dit abans tot un èxit. Enhorabona als organitzadors, Batucap i els voluntaris.



Al facebook de Cap Vermell trobareu un ampli reportatge fotogràfic.