Dia 15 de juliol estava previst el "Sopar mariner de peix nostre" al moll, però no va rebre l'autorització i just començar les festes se va anul·lar. Però la nit no va quedar sense activitat i se va programar el concert del dissabte del dia del Carme. I resultà un concert excel·lent  de la mà i bon quefer dels artistes: d'una banda na Marisa Rojas i Esperança Sureda, i d'altra el grup Fenómenos Band.



Les primeres en actuar va ser na Marisa Rojas i n'Esperança Sureda, que durant una llarga actuació van cantar un bon grapat de cançons de tot temps. Amb les seves grans veus i la seva inesgotable energia van  fer un repàs musical a grans èxits de la música espanyola i internacional.  Ganes de ballar no faltaren!







I per cloure la vetllada els Fenómenos Band, amb Felipe Cardiel i Xesc i Joan Francisco Segura. Guitarra, bateria i baix ompliren el moll de una selecció de la millor música espanyola dels darrers anys. Una actuació divertida i fresca, que va agradar molt. Cal dir que gairebé "obligaren" a na Marisa Rojas i  Esperança Sureda a tornar a pujar a l'escenari per acompanyar-los en sengles cançons. Realment són uns autèntics fenòmens!









Una vetllada musical molt encertada.