Imprimeix
Categoria: El Carme
Vist: 2763
Espectacular desfilada de moda de “SOL NAIXENT” a les festes del Carme



Vint models femenins, 20 dones associades del Club de la Gent Gran de Cala Rajada, portant quasi mig centenar de vestits de “Tiana Boutique”, amb col·laboració amb  Marilena Maldonado  i el polifacètic  “Tino”, efectuaren una perllongada desfilada sobre l’escenari de les festes del Carme de Cala Rajada.

 L’esplanada del Moll plena a vessar de gent amb un espectacle de llum, color i música quelcom innovador en els actes del programa festiu de juliol.  La directiva de l’associació “Sol Naixent”, encapçalada per Pep Maria Navarro i la seva vice-presidenta Montse Alzamora, responsables directes d’aquest festival de moda, que sense exagerar gens ni mica,  talment semblava fet per professionals, estan d’autèntica enhorabona.

El millor de tot, emperò, els més de 300 socis, d’ambdós sexes, que assistiren a l’espectacle. Quasi tots els afiliats, com cal a un club d’envergadura como el de la Tercera Edat de Cala Rajada.

Acompanyam amb una sèrie de fotografies per allò de “una imatge val més que mil paraules” i, a continuació, es posarà en marxa una obra de teatre que interpretarà aquesta entusiasta genteta de “Sol Naixent” que no defalleix.

 

Per molts d’anys!

Jaume Massanet Brunet “Virigus”
(Vocal de Comunicació i Excursions de l’Associació “Sol Naixent”  de Cala Rajada )