Imprimeix
Categoria: El Carme
Vist: 2854
Com cada any, tot Cala Rajada surt al carrer

Enguany Cala Rajada es tinta de magenta-fúcsia. Un d'aquests colors nous i cridaners que vesteixen les camisetes del Carme. La banda de cornetes i tambors, com sempre obrí la comitiva.



A continuació el mític mehari d'en Danús, protagonista principal i imprescindible amb el seu para-sol i la seva bonhomia, dóna explicacions a tort i a dret a qui, tanmateix, no pot entendre el que passa.



El confeti també és un element indispensable del cercaviles.



El carro de les camisetes amb la bici que l'estira.



Una productora de televisió "6Producció", com si no hi hagués demà, enregistra l'esdeveniment. De fet ha estat per Capdepera tota la setmana enregistrant els vols amb paramotor.



I Els que ningú vol amb el seu repertori de sempre. Èxit assegurat! Cal més repertori?



La cara de la gent ho diu tot. Està preparada per la festa.



L'staff directiu de les festes, feliços ells, tanquen la comitiva. Mentre, d'altres encara renyen a turistes amb motos elèctriques que, perillosament, s'han volgut mesclar entre la gent.



Arribada al moll, on en Lluís Gili i companyia, es a dir, TIPI-TIPI-TOP, per vint-i-setè any consecutiu, està a punt per cantar i ballar amb els més petits fins que fosqueja.





A dir ver, que el temps va fer una pausa per tal que el cercavila no fos tan calorós. Unes bufadetes de vent foren medicinals.



I els que no tenen infants al seu càrrec, a la barra del bar, petant la xerradeta esperant la nit jove. Però això ja serà un altre article.