Imprimeix
Categoria: El Carme
Vist: 3159

(imatges: Fetes del Carme_Cala Rajada)

Sobre tot, una gentada, i, això no obstant, cap incident del qual tenguem noves. És a dir, un èxit. La verbena s'ha convertit, ja ho sabeu, en l'acte més multitudinari de les festes i és molta la gent que arriba de fora poble per a assistir-hi. De fet, a Artà enguany havien organitzat un bus per a traslladar els que volguessin arribar fins a la verbena i tornar. Magnífica iniciativa, aquesta, en evitació de problemes de conducció en condicions no sempre recomanables.

Amb tot, com totes les verbenes d'avui  en dia, la cosa començà tranquil·la, moment en què els més veterans tengueren la seva ració de ball de saló amb el grup "Hoy como ayer".



Però, a mesura que la nit avançà, el moll s'anà convertint en un formiguer i la música es va fer cada vegada més pujada de ritme. Era el moment de "Bona nit Malparits". Amb ells, l'ambient ja es va encalentir a les totes.







"Rodamons", uns fixos del programa del moll, van respondre a les expectatives que genera aquest grup. Són absolutament fiables, saben què es fan i el que la gent espera, i hi donen resposta.





La nit continuà rodolant per aquest camí de música, ball, cerveses i pomades. "Gehache Surfing Llimones" va ser el conjunt encarregat de tancar la verbena, sense que en cap moment decaigués l'ambient. Amb ell arribaren els primers raigs de sol. Havia estat una nit ben completa.







I aquí teniu algunes imatges d'aquest ambient què deim. Està clar que hi havia una gentada i que aquesta gentada va xalar. Era del que es tractava, al capdavall.















Està clar que perquè les cosis rodin i la gent d'ho passi bé, n'hi ha d'haver d'altres que hi posin els colzes i facin feina a escarada. Són la gent de l'Associació de Festes del Carme. Com ells ho podem pagar?