Imprimeix
Categoria: El Carme
Vist: 2753
 

Dia 8 de juliol les festes del Carme van oferir la presentació del llibre de Maria del Mar Fuster "Cuina de mar", de la qual ja hem fet una extensa informació i la ballada d'Aires Gabellins. La tradicional vetllada de ball de bot va comptar amb l'actuació de l'agrupació vestida amb les seves millors gales i oferint música i ball tradicional mallorquí. 



Van actuar gairebé tots els membres de l'agrupació des del més petits als adults, oferint una ampla gamma de tonades i balls.





Dimecres dia 9 comptà amb els actes del Circ Bover, dins del programa del Capdepera Street Arts festival, el concert de guitarres a la plaça Castellet i l'espectacle musical "Hasta que la muerte os separe" dels alumnes de quart d'ESO de l'IES de Capdepera. Una vegada més els joves actors representaren aquesta obra que mostra una temàtica juvenil, amb molta música i situacions properes als joves. Tots en conjunt feren una bona representació malgrat el repte de fer-la a l'aire lliure i els problemes de so que comporta.





Malgrat el "handicap" de la coincidència amb les semifinals del mundial de futbol ambdues vetllades comptaren amb una bona assistència de públic.