Imprimeix
Categoria: El Carme
Vist: 3028
El "sus" oficial de les festes



Sí, ja duim un parell de dies de festes. El pregó, el morralla, les batucades,....però fins que no surt la cercavila no s'anuncia i convida a tothom a festa. És el "sus".



I com sempre, el mehari den Danús, el motocarro d'en Carlos, Els que ningú vol, la banda de cornetes i la banda de Capdepera i gent, molta gent. Això sí, molta gent amb ganes de gresca.



Pot ser perquè són les primeres festes d'estiu, perquè ja no ens recordam de les de l'any passat, perquè tenim més ganes que mai o senzillament per recolzar les úniques que no són festes oficials...trobam que, de moment, l'envit va envant. Un gran ambient onsevulli que vagis,...bon rollo, vaja! Esperam unes grans festes d'El Carme 2014, som-hi!
No ens podem perdre res! Endavant!
Escoltau el soroll i la música de festa en el vídeo:



La comitiva anava encapçalada per la Banda de Cornetes, obrint pas.



Seguits d'El que no vol ningú! amb el tractor manat per en Figuereta i un bon esplet de músics i nins i nines que llançaven paperins a tothom.



I tancava la comitiva musical una part de la Banda de Música de Capdepera.



En arribar al moll esperava una actuació del grup d'animació infantil  Tipi-tipi-top  que any rere any fa ballar als més petits (i qualque pare i mare). Molta animació i participació.



Durant l'actuació en Xisco Campins va fer entrega d'una samarreta de les festes a la nina guanyadora del concurs de dibuix d'enguany, na Ioanna Doncheva Kostova.  



I si no hi podem ser-hi, sempre ens quedarà el Cap Vermell. Aquesta pàgina! o el facebook de les festes que Déu n'hi do!

Bones festes a tothom!