Imprimeix
Categoria: El Carme
Vist: 3190
Foc i fum!
Sa Solera Gabellina i els Dimonis de Mancor de la Vall encenen Cala Rajada


Si hi ha un espectacle estretament lligat a les Festes del Carme, aquest és el del correfoc. Des dels inicis de l'organització popular d'aquestes celebracions, en els anys 80 del segle passat, l'espectacle de foc ha paregut any rere any, amb comptades excepcions. I, diguem-ho, tom i semblar sempre igual, la gent mai se n'ha cansat. És més, sempre ha estat acollit amb entusiasme.

Ara, a més, comptam amb una colla local molt solvent, Sa Solera Gabellina, capaç de muntar espectacles de foc de primer nivell. En aquesta ocasió, a més, els de Sa Solera van tenir la col·laboració dels Dimonis de Mancor, i tots plegats realitzaren una desfilada espectacular, des de la plaça dels Pins fins al moll. I si per als residents no hi ha sorpreses, no podem dir els mateix dels visitants estrangers, que acullen el desgavell de foc i fum amb un arc de sentiments que van de l'ensurt a lai fascinació.

Una vegada arribada al moll, la dioniada oferí un recital pirotècnic, davant la munió de gent que s'hi va aplegar i que, especialment per part dels més joves, no va dubtar d'implicar-s'hi i ballar al ritme del foc.

Aquí en teniu el testimoni gràfic.