Imprimeix
Categoria: Premis Cap Vermell
Vist: 4546
Climent Garau i Arbona,
Premi Cap Vermell 2010




El rebrà juntament amb el grup de
Voluntaris de la Creu Roja










Atenent els mèrits acumulats al llarg d’una vida exemplar en la tasca de defensa de la llengua, la cultura i els valors d’aquest país, la junta directiva de l’Associació Cultural Cap Vermell ha decidit, per unanimitat, concedir el Premi Cap Vermell 2010 al Sr. Climent Garau i Arbona. Per tant, el proper mes de març, l’hi lliurarem, juntament al grup de Voluntaris de la Creu Roja de Capdepera, aquest últim d’acord amb la votació dels nostres lectors.

 

Recordem que, inicialment, la concessió del Premi Cap Vermell era una atribució que es reservava la nostra Associació. De cara al futur, recuperam aquesta prerrogativa, per mitjà de la qual pretenem enaltir la tasca individual d’aquelles persones que sintonitzin amb els objectius del nostre reconeixement, mentre que per als grups, associacions i entitats, sereu vosaltres, els lectors, els que continuareu decidint amb els vostres vots. Això vol dir que, d’ara endavant, ens reservam el dret d’atorgar un segon premi a aquella persona que considerem que n’és mereixedora.

 

El Sr. Garau i Arbona, farmacèutic de professió, va ser president de l’Obra Cultural Balear, fundador del Grup Blanquerna i polític, entre molts d’altres mèrits. Està en possessió del Premi Ramon Llull del Govern de les Illes Balears, i de la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya. Vinculat familiarment a Capdepera i Cala Rajada, sempre s’hi ha sentit lligat i la seva presència entre nosaltres ha estat una constant al llarg de la seva vida. Com a escriptor, ha col·laborat assíduament amb “Cap Vermell”.

 

Per tant, el PREMI CAP VERMELL 2010 serà per als VOLUNTARIS DE LA CREU ROJA i per al Sr. CLIMENT GARAU I ARBONA.