Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2590
Original exposició de pintura al fil



Fins l'11 de maig al Centre Cap Vermell



Un bon grapat d'amics i amiges es concentraren al Centre Cap Vermell per admirar, sorpresos, la tècnica pictòrica de Tomeu Moll. Fil a fil. Hores i hores de feina per acabar en un resultat singular. Els fils juguen amb els reflexes del llum i crea una sensació de moviment.





Una tècnica basada en que no fa un any que s'inicià Tomeu Moll i que domina a la perfecció.
Tomeu ha comptat amb l'ajut de diversos companys pel muntatge de l'exposició (foto següent)



La tècnica consisteix simplement com el nom indica, en enganxar "fils" de colors, un al costat de l'altre, sobre un dibuix realitzat en un paper, donant vida als diferents dibuixos, quadres i paisatges que l'autor es planteja.

La línia com a element inorgànic i el fil com a matèria orgànica, formen una mateixa cosa. La tècnica amb què la matèria s'utilitza, ve condicionada per un reduït espai.

Els orígens d'aquesta tècnica es situen a Mèxic on els xamans dibuixaven les seves visions o al.lucinacions aferrant el fil o cordó, sobre un tauler de fusta untat amb cera d'abella.











Biel Torres, que actuà de batle, presentà l'exposició i expresà la seva satisfació pel fet que el Centre Cap Vermell sia un espai dinàmic que doni cabuda a tota la gent que tengui inquietuds artístiques.